top of page

6 znakov, ako spoznať kvalitnú tantra masáž

Viete rozlíšiť tantra masáž od erotických a sexuálnych služieb?


Chaos v pojmoch erotická versus tantrická masáž svedčí o tom, že tantra sa začala vnímať ako niečo módneho a teda lepšie predajného než samotná erotická masáž. Ono to totiž lepšie znie. Za tantrickou masáž sa dá skryť všeličo …


Ide to tak ďaleko, že aj niektoré masérky, ktoré vykonávajú erotickú masáž, sú skalopevne presvedčené, že to, čo ponúkajú je jednoducho tantrickou masážou. Ako sa v tom potom majú orientovať ostatní ľudia? Preto sme pre Vás pripravili jednoduchých 6 znakov, ako spoznať kvalitnú tantrickú masáž.



Jednoduché vysvetlenie, ktoré Vám pomôže


Tantra je starodávne indické učenie o vedomom živote a kultivácii životnej – sexuálnej energie. V súčasnosti je táto filozofia a slovo tantra zneužívané a znehodnocované. V prípade tantra masáží sa v mnohých prípadoch skrývajú erotické, sexuálne služby, rôzne priváty apod. Je to škoda, pretože skutočná tantra je nádherná cesta sebarozvoja a hlbokého poznania svojich vlastných možností.


Tento článok si môžete pozrieť aj ako video.



6 znakov čistej tantra masáže

  1. Na webe sú fotografie skutočných ľudí, ktorým vidíte tváre. Nenájdete tam pásky cez oči, rozmazané tváre, spodné prádlo, veľkosti pŕs a prvoplánovo vyzývavé pozície tela.

  2. Pri každej masérke si prečítate, aké má vzdelanie v oblasti masáží, tantry, osobného rozvoja. Získavanie zručností a vedomostí tantra masérky je dlhodobý a nekončiaci proces.

  3. Masérky majú svoje hranice, to znamená, že v ponuke masáží nie je vzájomná masáž. Prečo tomu tak je, si môžete pozrieť tu. Sú schopné udržať tzv. bezpečný priestor, ako pre Vás, tak pre seba. Pracujú s energiou, meditáciou. Sú celý čas plne prítomné, teda v meditatívnom stave, plne energeticky napojené na Vás. Zároveň si uvedomujú, že sú sprostredkovateľom a nie cieľom procesu.

  4. Ľahko zistíte, kto je garant kvality salónu a jeho históriu. Tento človek sa stará o dlhodobý zodpovedný prístup ku klientele. Zvyčajne píše blogy, prednáša, vyučuje.

  5. Skutočnú tantra masáž nenájdete na zľavových portáloch. Nebude ani na serveroch, ktoré ponúkajú erotické a sexuálne služby. Má totiž svoju hodnotu a nie je to biznis za každú cenu. Mnohé masážne salóny, ktoré ponúkajú rôzne relaxačné a iné masáže zaradili do svojej ponuky aj tantrickú masáž bez väčšej znalosti témy. Preto je vhodnejšie vybrať si špecialistov a masérov na duchovnej ceste.

  6. Otváracia doba a miesto, kde sa salon nachádza sú dôležitý indikátor. Akonáhle si odpoviete na niektorú z nižšie položených otázok ÁNO, nejde o tantra masáž. Funguje salón aj v noci? Môžete si masérku zavolať na hotel alebo domov? Zaplatíte si jej služby na rôzne dlhú dobu mimo salón? Nachádza sa v hoteli alebo v nočnom klube? Ponúkajú alkohol?

Skutočná, čistá, s nehou a láskavosťou robená tantra masáž je krásny zážitok vhodný pre ženy aj mužov.


Ak si radi pozeráte videá, tu je pekné video, ktoré natočila TV Nitrička s našou kolegyňou Mariankou. Marianka tiež vysvetľuje rozdiely medzi tantrickou a erotickou masážou.


Prajem Vám príjemné zážitky s tantrou,


Xenyie




Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page