top of page

Nie som normálna, keď cítim hnev na partnera?

Terapiami či individuálnymi kurzami vám vieme pomôcť zlepšiť vaše vzťahy a sexuálne šťastie. Prečítajte si úprimné slová od Lenky, ktorá prišla s manželom na párovú terapiu, aby si zlepšili vzájomný vzťah.


Ako začať. Mali sme s partnerom naročné dni, týždne, mesiace, ba aj roky. Dva. Ťahala sa s nami bolestivá minulosť, ktorá spôsobila medzi nami odlúčenie. Citila som sa, akoby žiadna cesta nebola správna. Ani rozchod ani snaha vykomunikovať si veci, lebo to akosi nešlo - nefungovalo. Partner mi jedného večera navrhol, či neskúsime tantra masáž. Súhlasila som, aj keď som necítila žiadne nadšenie, pretože som sa obávala, že nás to dostane do slepej uličky.



Našťastie sa stal pravý opak. Namiesto masáže, ktorú sme u milej žienky menom Xenyie mali absolvovať, sme si v jej prítomnosti všetko vykomunikovali, prečistili, pochopili a zharmonizovali. Potom nás na ďalších hodinách učila tantra masáže, v ktorých sa mi veľmi páčilo odovzdanie úcty mužovi alebo žene pred samotnou masážou. Spôsobilo to vo mne akési vnímanie krásy a lásky v partnerovi tak, kde som si ju pred tým až tak neuvedomovala.


Veľmi sa mi na Xenyii páči, že aj napriek tomu, že sa venuje duchovnej či duševnej činnosti s ľudmi, díva sa na svet aj očami prostého človeka s ľudskými prirodzenými emóciami a vie ich pochopiť a vnímať úplne prirodzene. Stretla som sa s tým, že veľa duchovných ľudí a guruov majú postoj ako "Nemožeš mať hnev, potom nie si na tej správnej vibrácii a nie si duchovný". Alebo "Musiš všetko s láskou prijímať a ďakovať, že sa ti to deje". Sakra, ako mám byť vďačná, že ma niekto zradil alebo klamal?


Chápem tým mantrám, ale akoby som nemohla preživať jednoduchú ľudskú emóciu, akoby to bolo nesprávne, akoby som nebola potom v pohode, "normálna". A práve tu som u Xenyii cítila veľkú podporu. Cítila som, že ma niekto naozaj chápe a vďaka tomu sme vedeli v prítomnosti partnera dôjsť na veľa vecí, ktoré sa nám nedarili. Veľmi sa tešim, že som Xenyiu poznala a z vlastnej skúsenosti by som odporúčala takýto čas investovať mnohým párom, ale i individuálne.


Držím Xenyii palce na jej vlastnej ceste a ďakujem jej za všetko čo nás/ma naučila. Lenka





97 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page