top of page

Sávitryí masáže - Umenie liečivého dotyku

Sávitryí sú celostné masáže.  Starajú sa o vaše telo, pomaly, citlivo a vedome uvoľnujú napätie uložené vo svaloch, kĺboch, kostiach, vnútorných orgánoch. Táto pomalosť a citlivosť upokojuje emócie, stres a prináša odpočinok aj pre myseľ a dušu.



Týmto procesom celkom prirodzene pociťujete jemné vibrácie,  spokojnosť, rozkoš, vzrušenie, úľavu. V tele sa vám totiž vyplavujú hormóny ako serotonín, oxytocín, theroxyn a vy ste na vlne kľudu, šťastia a bezpečia.  Sú to potrebné pocity pre telo, aby bolo zdravé a plné života. Umenie oživujúcich dotykov pocítite pri všetkých našich ošetreniach. Či už si vyberiete relaxačné masáže, ozdravné masážne programy, tantra masáže alebo ajurvédske masáže.


V našom bežnom živote takmer neprežívame úplné prijatie, nemáme toľko dotykov a pohladení koľko si prajeme. Väčšine ľudí sú dotyky iných ľudí príjemné, či už ide o partnera, kamarátske objatie, či keď nás dieťa chytí za ruku.


Nie všetci si uvedomujú, ako veľmi  nás dotyky ovplyvňujú. Ako veľmi ich potrebujeme.

V dnešnom svete máme dotykov čoraz menej, pretože omnoho väčšie množstvo komunikácie sa odohráva online. To však neznamená, že dotyky strácajú na dôležitosti. Práve naopak. V súčasnosti existuje pojem ‘hlad po dotyku‘. Ten nastáva, ak má človek nedostatok fyzického dotyku. Jedným z efektov tohto nedostatku môžu byť aj zdravotné problémy, smútok až depresia.


Keď  u nás  v Sávitryí masírovaný človek pocíti bezpečie, úplné prijatie a laskajúce dotyky, jeho telo i duša sú zahrnuté neobmedzeným množstvom pozornosti. Nie je potrebné nič konať, stačí len prijímať. Dochádza k hlbokému ozdravnému procesu celej ľudskej bytosti. A to je esencia Sávitryí masáží - prijatie, odovzdanie, dotyk, meditácia, nevinnosť.


O blahodárnych účinkoch masáže sa môžeme dočítať z rôznych historických prameňov, siahajúcich až do staroveku. Masáž je tradičná forma liečby a najstaršia liečebná metóda v histórii ľudstva. Je používaná celé tisícročia na uvoľňovanie bolesti,  pre duševnú pohodu a pookriatie, dosiahnutie príjemných pocitov, načerpanie energie a regeneráciu svalov.


Pocíťte potešenie  v každej časti svojho tela. Podporte svoje zdravie a vitalitu. To všetko môžete získať už po jednej z našich originálnych masáží SÁVITRYÍ.


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page