top of page

Vzájomná masáž, 3 dôvody, prečo nie

Poskytujete vzájomnú masáž?


Vzájomná masáž je krásná záležitosť, keď si ju užívate s človekom, ktorého milujete. Nie je vhodná, ako druh profesionálne vedenej tantra masáže. Sme profesionálne, odborné pracovisko, kde rešpektujeme Vaše osobné hranice. Rešpektujeme aj svoje hranice. Máme jedinečné znalosti a zručnosti. Vzájomná masáž nie je naším cieľom.



3 dôvody, prečo neposkytujeme vzájomné tantra masáže

  1. Pri masáži sa úplne koncentrujeme na to, aby ste boli maximálne spokojní, cítili a zažívali mystérium vedomého prebúdzania a využívania Vašej sexuálnej energie. Vaše dotyky nás z tejto koncentrácie odvádzajú a narúšajú jemnosť, s ktorou sa o Vás staráme.

  2. Nenahradzujeme Vaše manželky, milenky, partnerky. Urobíme Vám krásnu masáž, pri ktorej sa uvoľníte, odpočinete si a naberiete nové sily a energiu do života. Odídete bez akejkoľvek emočnej alebo sexuálnej väzby, ktorá by mohla narušovať Váš osobný život.

  3. Pre Váš prospech a Vaše osobné vnútorné zážitky je najvhodnejšie, aby ste svoju pozornosť pri masáži zameriavali iba na seba. V tu chvíľu ste otvorený novým prežitokm a skúsenostiam Vášho tela. Magické momenty k Vám prichádzajú….


Tento článok si môžete pozrieť aj ako video.



Vzájomná masáž nie je v našej odbornej ponuke


Ak Vám chýbajú intímne dotyky, ľudská blízkosť, máte problémy v sexuálnej oblasti, potrebujete sa viac milovať so svojím partnerom/kou atd., máme pre Vás riešenie:

Ďakujeme Vám, že sa riadite našimi odporúčaniami a rešpektujete ich.

Tešíme sa na krásne zážitky a Vašu návštevu,

Xenyie a tím Tantra Sávitryí


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page