top of page

Ženy a Tantra v Mužskom kruhu

Ojedinelé stretnutie sa konalo v utorok 27.02.2018 v Nitre! Nestáva sa, že by si skupina mužov, prizvala k sebe do kruhu ženu, dokonca hneď dve naraz! Nám sa dostalo tejto krásnej pocty a mohla som sa (Marianna) spolu so Xenyiou zúčastniť stretnutia "na druhom brehu" ako to jeden z účastníkov trefne pomenoval.


NEDOROZUMENIA ŽENSKÉHO A MUŽSKÉHO SVETA

Koľko nedorozumení vzniká z toho, že sa nevieme počúvať, že si nevieme doopravdy naslúchať. Zatvárame sa do svojich hláv a predstáv. Mnohokrát nás ani nenapadne, že ten druhý to môže mať úplne inak ako my. Že jeho/jej "jazyk" je iný ako ten náš. A preto je tak dôležitá komunikácia vo vzťahu. Úprimná, otvorená, bez posudzovania, plná lásky a prijatia.


O to s väčším potešením a nadšením sme pozvanie do kruhu prijali. Pätnásti úžasní, šikovní a silní muži nás medzi seba vpustili, robili s nami rôzne cvičenia, vnímali energie, uvoľňovali sa, pýtali sa nás otázky a dostávali odpovede. S príjemným pocitom na duši sme sa s nimi lúčili. Keď nastane ten správny čas, veľmi rady prídeme opäť :)

Podobným témam sa venujeme aj na našich kurzoch a workshopoch.



A tu s vami ešte zdieľame slová organizátora Mužského kruhu, Jozefa Mihališina:

JEDINEČNÝ VEČER sa odohral tento týždeň v Nitre...Pätnásť mužov si prizvalo medzi seba do Mužského Kruhu dve výnimočné ženy.

Sú to dnes výnimočné chvíle, keď muž môže položiť žene úprimnú osobnú otázku bez toho, aby bol pri tom odcudzovaný, súdený a vysmievaný.

Pýtali sa a dostávali odpovede...

Ako hovoriť so ženou, aby ma "počula" a rozumela mi... Ako a kde sa dotýkať ženy, aby sa pri mne cítila príjemne... Ako si užívať meniace sa nálady ženy... Čo robiť, keď ma žena odmieta... Ako robiť rozhodnutia... Čo robiť, aby žena vnímala moju mužskú energiu...

Chlapi vyjadrili veľkú túžbu, aby takéto stretnutie prebehlo aj v kruhu s ich ženami.... V budúcnosti to iste zorganizujem....

Ďakujeme za silnú ženskú energiu, cvičenia, inšpiráciu a odpovede na mužské otázky.....

"Mnoho ľudí nerozumie, v čom spočíva sila a zmysel, keď sa muži stretnú v Mužskom Kruhu (podotýkam NIE pri pive v krčme alebo pri sledovaní hokeja)... A pri tom v tomto uponáhľanom a často povrchom svete je veľmi liečivé, elektrizujúce a energiou nabíjajúce stretnúť sa s viacerými chlapmi na jednom mieste... Jozef Mihališin


32 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page