top of page

Recenzie: TERAPIE

Terapie Sávitryí sú dlhodobé hlboké ozdravné procesy. Pracujeme spoločne na uzdravení telesnej, emočnej, psychickej a sexuálnej úrovni vašej bytosti. Ďakujeme za vaše spätné väzby, recenzie, zdieľania, odporúčania.




 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zuzie Poláková

Po absolvovani Tantra Terapii mozem povedat ze to bolo najlepsie rozhodnutie ake som kedy urobila. Spoznala som samu seba. Terapia mi tiez napomohla k tomu, ze vacsinou teraz dokazem identifikovat spustace ktore ma doteraz brzdili v komunikacii v pracovnom Ako aj v osobnom zivote. Vrelo doporucujem kazdemu kto citi ze ma v sebe bloky no zaroven tuzbu s tym nieco spravit. Dakujem Xenyie.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jakub a Helenka

Veľká vďaka tebe a za teba. Bol to naozaj silný prežitok a ešte dlho sme sa o návšteve u teba spolu s partnerkou zhovárali. Toto nebolo naše jediné stretnutie.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Juraj

Neviem si predstaviť, čo je viac dôveryhodné ako to, keď niekto verí a šíri to, čo aj sám žije. Ty si človek na správnom mieste, lebo z teba to srší neustále, v každom rozhovore, čo som s tebou viedol. Už pri prvom stretnutí pred tantrou som cítil energiu z teba a vedel som, že to bude mať hĺbku a to správne duchovno.




80 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page