top of page

V čom sú výnimočné naše kurzy

S týmito super ženami sme sa dnes stretli u Xenie Suhayla Komers na Starom Hrozenkove. Rozprávali sme sa o tom, v čom sú výnimočné naše kurzy v Holistický výcvik Sávitryí. A identifikovali sme toto:


* umenie práce s pocitmi a so svojim telom dávkujeme postupne. Nejdeme primárne cez intenzívne katarzné techniky (hoci samozrejme niekedy sa katarzia môže spustiť a je to tak dobre),ale skôr cez jemné uvedomovanie si seba, tela, hraníc.


* učíme tantra masáž, ale účastníci si sami určujú hranice. Ak niekto potrebuje mať spodné prádlo, má ho. Ak niekto chce masírovať v Sarongu, je to v poriadku. Nejde nám primárne o to, aby účastníci posúvali svoje hranice, ale skôr o to, aby si boli vedomí toho, čo robia a čo cítia.

Majstrovstvo je pre nás schopnosť prežívať každý, aj obyčajný deň v naplnení.

*neustále reflektujeme a vyzývame účastníkov k tomu, aby si uvedomili a aj verbalizovali to, ako sa cítia. Či už ide o meditáciu, prijímanie, alebo dávanie masáže. Keďže náš kurz voláme holistický, ide nám o jednotu tela, ducha, ale aj mysli.


*ideme pomaly. K masáži vnútornej jóny sa reálne dostaneme po asi dvoch rokoch výcviku. Vtedy, keď sú ženy pripravené masáž prijať a masírujúci majú v sebe dostatočnú jemnosť v prstoch a pokoru.



*duchovné majstrovstvo pre nás nie je iba vo veľkolepých zážitkoch, momentoch a uvedomeniach, hoci aj tie si naši účastníci odnášajú. Majstrovstvo je pre nás schopnosť prežívať každý, aj obyčajný deň v naplnení. Cítiť vône, počuť zvuky, vnímať farby. A zintenzívňovať vnútorný prežitok zo všetkého, čo nás stretne.

Umenie práce s pocitmi a so svojim telom dávkujeme postupne

Ak Vás popis zaujal, pozývame na jednodňový úvodný seminár do hotela Adria v Trenčianskych Teplíciach, ktorý usporadúvame takmer každý mesiac. Pre aktuálne dátumy sledujte našu stránku. Je to možnosť zakúsiť našu energiu a dozvedieť sa viac o tom, ako pracujeme s telom, sexualitou aj duchom. Tešíme sa na Vás.


13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page