top of page

Intímne časti tela sú chrám

Náš holistický výcvik je celostný. Nerozdeľujeme telo a ducha ako dve rozličné časti, ale berieme ich ako jeden celok. Pracujeme s intimitou a nahotou, ak si to účastníci kurzu želajú. Spoločne sa učíme pristupovať ku každej časti tela s úctou a rešpektom. Väčšinou sú naši študenti prekvapení, aké výhody a úžasné pocity takýto prístup prináša.


Naše kurzy môžu zahŕňať aj nahotu, ak si to účastníci želajú. Bábätká milujú byť nahé a milujú dotýkať sa svojim nahým telom mamy a otca. Vtedy sa vylučuje viac hormónu oxytocínu a cítia sa lepšie. Dnes už každá laktačná poradkyňa radí kojiť dieťa nahé, ak sú pri kojení problémy.



Rovnako ak máme problém prijať sa úplne, prijať svoje silné, aj slabé stránky. Tie horšie radšej zakrývame, ako zvykneme zakrývať na tele to, čo sa nám nepáči. A zároveň od detstva skrývame svoje intímne partie. Predstavte si, koľko pocitov, hanby a studu sme už na intímnych partiách cítili?


Naši klienti prežívajú nahotu maséra aj masírovaného pri masáži či kurze veľmi uvoľnene. Nikoho do nahoty netlačíme, ale väčšinou všetci zistia, že vie byť úžasne úľavná. Ak zakrývame naše intímne partie, zakrývame trochu aj sami seba.


To samozrejme neznamená, že by sme sa mali celý deň promenádovať nahí. Alebo že by sme si na kurze robili nudapláž. Nahotu praktizujeme len počas masáží, aj to až po jednom či dvoch dňoch kurzu, keď sa vytvorí podporujúca atmosféra.

Naši klienti prežívajú nahotu maséra aj masírovaného pri masáži či kurze veľmi uvoľnene. Nikoho do nahoty netlačíme, ale väčšinou všetci zistia, že vie byť úžasne úľavná.

Či už sa rozhodnete prísť na naše kurzy holistického výcviku, alebo nie, praktizujte vedomú nahotu. Skúste byť niekedy doma nahí a užívať si vlastné nahé telo. Lebo telo je chrám!


269 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page