top of page

Tajomstvo ženského orgazmu

Ak chcete prežívať hlbšie chvíle pri intímnom spojení, mali vy ste vedieť, že je to možné. Nedostatok poznania v oblasti sexuality je u nás normou. Nemusíte ale pri nej ostať. Príďte sa poučiť o sexualite s nami!


Ženy zvyčajne veľmi dobre reagujú na dotyk na zónach tela, ktoré nie sú prvoplánovo erotogénne. Napríklad na členkoch, zápästiach, šiji, krku. Skvelá je aj jemná stimulácia vnútornej strany stehien, alebo vonkajšej strany pŕs. Dôležité je, aby bol dotyk jemný a pohládzajúci.



Muži zväčša začnú dávať dotyky v čase, kedy ich silno premáha sexuálna túžba. Dotyky bývajú potom rýchle a trhané a zameriavajú sa iba na erotogénne zóny. Ak žena nie je v danej chvíli rovnako silne sexuálne naladená, nemusia ju takéto dotyky vzrušiť, skôr naopak.

Umenie vedomého dotyku či zmyselnej masáže v našej kultúre chýba. Nikto sa to nenaučí doma, ani v škole. Práve preto prichádzame s našim kurzami holistického výcviku.

Mužov ani ženy nikto neučil, ako sa dotýkať partnera. Umenie vedomého dotyku či zmyselnej masáže v našej kultúre chýba. Nikto sa to nenaučí doma, ani v škole. Práve preto prichádzame s našim kurzami holistického výcviku. Chceme, aby muži aj ženy pracovali so sexuálnou túžbou vedomejšie.


Muž, ktorý chce svojej žene dopriať najvyšší možný pôžitok sa zameria na pomalé dotyky, nie v prvoplánovo erotogénnych zónach. Ďalej dopraje žene kvalitnú masáž klitorisu a počas milovania jej umožní takú polohu, aby mohla klitoris ďalej stimulovať.


Na ceste za pôžitkom vám želáme veľa slasti a porozumenia. Pre mnohé ženy, ani mužov, to nie je jednoduchá cesta. vytrvalosť a ochota učiť sa ale prinášajú výsledky. Nič nie je krajšie, ako keď doprajeme partnerovi potešenie!

71 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page