top of page

Recencie: KURZY

Kurzy sú určené pre ženy, mužov, páry a sú vedené láskavo, v hlbokom rešpekte k vašim hraniciam a vašej intimite. Ďakujeme za vaše spätné väzby, recenzie, zdieľania, odporúčania.




 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kateřina H. (Holistický výcvik Sávitryí - Seminár dotyk Zmyslov)

Byl to pro mě jedinečný zážitek. Doteď nechápu, jak je možné, že tři jednoduché techniky mě dokázaly odvést do takové hloubky. Hned první meditace do čaker mi dala velmi jednoznačně pocítit nesoulad v mém těle. Při masážní technice jsem okamžitě pocítila své tělo a dokázala jsem ho ošetřit. A při tanečně-hravé meditaci jsem cítila krásnou lehkost. Byl to pro mě neuvěřitelně silný den.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bea a Rasťo (Individuálny kurz pre pár)

Vďaka kurzu si s manželom vieme jeden druhému spraviť celkom zaujímavú masáž ako súčasť predohry, čo je tiež prospešné pre lepšie milovanie. Kurz masáže v nás zároveň spustil hlboké vnútorné procesy a aj vďaka nemu sme sa začali viac zamýšľať nad svojimi rolami muža a ženy.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Nataša (Individuálny kurz pre pár)

Po niekoľkých mesiacoch sme sa odvážili s manželom objednať na kurz tantra masáže pre pár. Výuka predčila všetky naše očakávania. Boli to neskonale krásne hodiny silných zážitkov, nových informácií a nádherného prepojenia. Správanie a prístup lektorky Xenyie v nás vyvolal pocit absolútnej dôvery a nádhernej pohody.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Marian Almasi (Tantra škola)

Ja som tam absolvoval 1.stupeň Tantrickej masáže v Tantra chráme Sávitryí u jedinečnej majsterky učitelky tantry Xenyie a som taký nadšený unesený, že som sa rozhodol absolvovať aj 2.stupeň. Slovami sa to dá len veľmi ťažko opísať.Kto nezažil asi nepochopí...


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Alenka a Vladimír (Individuálny kurz pre pár)

Ďakujeme za úžasný kurz tantry. Som veľmi rada, že aj napriek váhaniu mojej lásky dopadlo všetko na výbornú. Vďaka vám... Zistili sme, aké dôležité a príjemné je vnímať dotyky a energiu navzájom masážou po celom tele, akú vnútornu rovnováhu a čistú myseľ si vieme navodiť navzájom. Pre nás neopakovateľný zažitok.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lucia a Vlado (Individuálny kurz pre pár)

Po absolvovaní kurzu masáže pre pár sa prehĺbilo naše milovanie. Zažila som veľmi intenzívne orgazmy aj bez dlhšej predohry (čo sa u mňa nestáva), a to práve vďaka uvoľneniu počas kurzu.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Peter (Individuálny kurz)

Po kurze sa cítim veľmi uvoľnene, príjemne, skľudnilo ma to, resetovalo hlavu. Veľmi som si to užil.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Veronika (Tantra škola)

Milí nerozhodní, mala som tu česť absolvovať školu tantra masáže Sávitryí prvý stupeň aj druhý, a keby som sa mala rozhodnúť, či by som si to zopakovala znova, tak určite áno. A viete prečo? Pretože to poznanie, tie vedomosti, tie meditácie, ten prístup skvelej učiteľky to bolo ďaleko viac a ďaleko za témou masáže. Každý jeden víkend bol transformačný. Po jednotke sa vo mne spustilo veľa vnútorných procesov a prenastavení. Xenyia je človek, ktorý keď naozaj hľadáte poznanie a svetlo, ho vo vás dokáže zapáliť. Čo sa masáže týka, je to krásna a čistá tantra, hlboká, láskavá, vzrušujúca, ktorá lieči bolesti, zranenia a bloky, a prináša krásny zážitok. Je to ucelená technika, doplnená o ich osobné skúsenosti z dlhoročnej praxe. Keď som išla na dvojku, tak som už vedela, čo zhruba nás tam čaká a myslela som si že, ma už nič neprekvapí. A zasa sa počas meditácií, či pri obede a aj počas masáže objavili veci a emócie, ktoré potrebovali vyliečiť. Jednoducho, tantra škola Sávitryí je naozaj škola a tantra tu je naozaj filozofia života a Xenyia s Mariankou naozaj učiteľky s veľkým srdcom, ktoré vytvárajú bezpečný a čistý priestor pre vašu osobnostnú transformáciu. Ďakujem za krásny čas.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mirka Miháliková (Tantra škola)

Nevedela som čo mám očakávať od tantrického tréningu v chráme Sávitryí, ale cítila som, že tantra je moja cesta. Ako masérka som už mala nejaké skúsenosti s rôznymi druhmi masáži. Tantra ma naučila spomaliť, precítiť daný okamžik a odovzdať sa mu. Ukázala mi krásu dotyku. Ako vie byť dotyk oslobudzujúci, uvoľňujúci a zároveň liečivý pre našu dušu a telo. Tantra mi otvorila srdce, naučila ma viac vnímať samú seba a svoje pocity. Tantra mi ukázala ako uvoľniť telo i myseľ. Uvedomiť si daný okamih a odovzdať sa mu. Tantra ma zjemnila. Môžem len vrelo tantrickú školu v salóne Sávitryí V Bratislave odporučiť. Týmto by som sa chcela poďakovať Xenyie že bola skvelou učiteľkou a ukázala mi krásu Tantry.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Veronika (Tantra škola)

Milá Xenyie, ešte raz sa Ti chcem úprimne poďakovať za krásne prežité dva víkendy plné nových dojmov a zážitkov. Cítim vibrácie a akýsi iný vnútorný pokoj - pocit akoby som sa zmierovala vo svojom vnútri sama so sebou a vidím že to vplýva aj na partnera aj na jeho syna. Viac sa ľúbime, viac sa usmievame a tým že ja pristupujem inak ku nim - menia sa aj oni čo je super. Si úžasný človek, neviem či som niekedy predtým stretla niekoho, kto má v sebe toľko dobrej, pozitívnej energie, úprimnosti a lásky :) Ďakujem :) Pozdravujem aj dievčatá, Mariannu a Freyu za ich čas pri mojej výuke.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Martina a Peter (Individuálny kurz pre pár)

Kurz Tantra masáže nám veľmi pomohol v partnerskom živote, naučil nás viac vnímať jeden druhého, byť k sebe nežnejší, viac sa objímať. Náš partnerský život sa zmenil od základu, smeruje k vzájomnej úcte.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Evka Barátová (Workshop pre ženy)

Ďakujem Marianke za nezabudnuteľný sobotný zážitok na workshope, úžasnú energiu a hravú atmosféru počas celého dňa a hlavne profesionalitu a všadeprítomnú lásku s akou ma viedla cestou k pochopeniu ženskosti a seba samej.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Monika (Tantra škola)

Dakujem Xenyie za dalsi krasny vikend, ktory som mohla u teba na kurze stravit a ucit sa tomuto nadhernemu, zmysluplnemu carovaniu. Tantra ma velmi obohacuje. naplna, dodava pocity stastia, uspokojenia, porozumenia, vyrovnania, ochrany, krasne a rychlo sa cez nu spoznavam, realizujem, tvorim, som rada, ze sa nase cesty stretli a tesim sa na 3.stupen. s laskou tvoja ziacka.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vierka a Maťo (Individuálny kurz pre pár)

Ďakujeme veľmi pekne za kurz masáže pre pár. Suhayila, váš osobný prístup, jemné vedenie výučby, pocit bezpečia, atmosféra, hudba ... Všetko bolo, ako sme si predstavovali a želali.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Martina ️(Tantra škola pre ženy)

Je krásne pozorovať, ako postupne prekvitám, prebúdza sa vo mne ženstvo. Navraciam sa k sebe samej cez aktivity, ktoré som kvôli rodine, deťom prestala vykonávať. Teraz objavujem opäť samú seba. Zisťujem, ako moje telo funguje, ako mocnie, zvyšuje sa moje sebavedomie. Páčim sa sama sebe v zrkadle. :)


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Iveta Maličká (Workshop pre ženy️)

Stretnutie s Mariannou pre mňa znamenalo stretnúť človeka, ktorý je sám sebou, plný radosti a lásky. A žije tým, čo robí. S dôverou ju odporúčam každému, kto potrebuje pohladenie tela, ale aj duše.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ingrid️ (Workshop pre ženy)

"Ahoj Marianka, musím ti napísať, že z teba ide mega pozitívna energia!!! Keď sme sa rozlúčili, uvedomila som si, že sa stále usmievam. Som rada, že som ťa stretla a nech ťa táto energia neopúšťa."




80 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page