top of page

Recencie: MASÁŽE

Zdieľame s vami lásku pre indickú tradíciu a moderné masérské postupy. Ďakujeme za vaše spätné väzby, recenzie, zdieľania, odporúčania.




 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zuzana (Relaxačná masáž)

Ďakujem za príjemnú relaxačnú masáž. Poriadne som sa uvoľnila a dokonca som si aj zdriemla. Útulné a príjemné prostredie je len bonusom. Ďakujem a prajem veľa spokojných klientov.



⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Júlia (Relaxačná masáž)

Juuuuuj, fantastická masáž. Najlepšia akú som kedy zažila, a to nepreháňam! Hmmm, totálne som si užívala celé 2 hodiny. Je vidno, že ste v masážach našli svoje poslanie. Ďakujem Vám, Marianna.



⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ján (Tantra masáž body)

Každý jeden dotyk, ktorý ste robila, bol úžasný. Každý jeden som totálne vnímal. Bolo jedno, kde ste ma masirovala. Také dobré to bolo. Až som nechápal, že ako to robíte. Aaaach, ďakujem!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Miloš (Tantra masáž)

Marianka, cítim sa výborne, aj včera sa mi celkom darilo v práci. Stále na masáž myslím, na tie dotyky, fantázia. Určite si to ešte zopakujeme.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Beata (Vitality - cyklus terapeutický masáží)

Ďakujem za starostlivosť, Marianka. Som taká nejaká pokojnejšia, vyrovnanejšia a verím, že mi to ešte dlho vydrží. Bol to fakt zážitok ako z iného sveta.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Juraj (Tantra masáž)

Často myslím na to, ako mi u Vás bolo fajn a že si to niekedy rozhodne musím zopakovať.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Aďka (Relaxačná masáž)

Dobrý deň, Marianka. Ďakujem za príjemnú a odychovú masáž, kde som si nielen dobre odýchla, ale aj dobre pokecala. Ste milá bytosť s dobrou príjemnou energiou. Určite prídem aj na budúce.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Miška (Relaxačná masáž)

Prišla som k Vám s tým, že ma bolí hlava a po masáži ma prestala bolieť. Malý zázrak.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Boris (Tantra masáž)

Cítim sa fajn. Bol to veľmi silný prežitok. Ešte stále spomínam na ten krásny zážitok, ktorý som s Vami mal.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ján (Tantra masáž)

Potreboval som sa zbaviť stresu a stuhnutia svalov. Bolo to super. Nemám nič, čo by sa mi nepáčilo. Som nadmieru spokojný.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Karol (Tantra masáž)

Po masáži sa mi spalo výborne. Cítim sa super. Je mi ľahšie. Masáž prevýšila moje očakávania. Ďakujem.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zolo (Tantra masáž)

Bolo to úžasné. Zázrak medzi zemou a vesmíru. Ešte stále cítim Vaše horúce ruky. Bolo to ozaj zázračné. Ešte sa vidíme.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Romi (Tantra masáž)

Ďakujem, vždy som chcela vyskúšať tantrickú masáž, ale obávala som sa, že narazím na amatéra, a tak som to podvedome odkladala. To úprimne zdieľanie a pomenovanie zmyslu tantry, tak ako ju vnímam aj ja ma presvedčilo, že mám dobrý tip a teším sa, že som mohla prísť.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jaruška (Relaxačná masáž, Tehotenská masáž)

Ahoj všem. Marianka je hodně skromná, nechválí se sama tolik, a tak upřímně, mi to nedá, a musím ji trochu zapropagovat. Mě osobně masírovala již několikrát, a dokonce i v pokročilém stadiu těhotenství – a to bylo famózní, uvolňující a moc mi to pomohlo. Marianka svoji práci miluje, dělá to celým svým srdcem, a proto i její masáže jsou tak fantastické. Mariančina masáž není o tom, že vám promáčkne pár svalu a někde stiskne ... šup, šup a je to. Marianka má tu zázračnou schopnost a dar, že z vás vysloveně "stáhne" energie, které už ve vás nejsou potřeba a vy budete opravdu cítit uvolněni nejen na tele, ale i na své duši. Máte tedy opravdu jedinečnou moznost cítit se zrelaxovane, krásně a hýčkaně. Ti z vás, kdo půjdou k ní na masáž, tak vám přeji přenádherný zážitek.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ivan (Relaxačná masáž)

Mal som veľa masáží, tá Vaša bola určite najlepšia. Skvelé, ďakujem.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rado (Relaxačná masáž)

Vnímam rozdiel v pocite po klasickej masáži (tam, kde chodím) a po masáži vašej. Cítim sa taký odľahčený a veľmi uvoľnený. Ďakujem. Aj priestory salónu máte veľmi príjemné. Cítim sa tu pekne.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Samo (Relaxačná masáž)

Cítim sa ako znovuzrodený. Cítim sa iný, taký odľahčený. Skutočne som si oddýchol. Veľmi rád prídem znova a budem vás odporúčať. Mali by k vám chodiť všetci. Aj keď ste používali veľa podobných ťahov ako pri iných klasických masážach, napriek tomu sa teraz cítim inak.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Alan from Netherland (Tantra masáž)

I'm feeling great, thanks for asking. Also I'm very glad I had such a nice experience right for the first time.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Roman (Tantra masáž)

Nádherné. Masáž predčila moje očakávania. Je to úplne iné si o tom čítať a následne to zažiť. Som očarený. Ďakujem Vám za túto skúsenosť.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ivet (Relaxačná masáž)

Ďakujem za príjemnú relaxačnú masáž. Poriadne som sa uvoľnila a dokonca som si aj zdriemla. :) Útulné a príjemné prostredie je len bonusom. Ďakujem a prajem veľa spokojných klientov.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Marián (Tantra masáž)

Cítim sa skvele po masáži. Spalo sa mi fajn, zobudil som sa dokonca o niečo skôr. Energiu som dostal už cestou domov. Ďakujem za skvelý zážitok.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lukáš (Tantra masáž)

Dnešný zážitok bol úžasný. Bolo to pre mňa absolútne nové. Orgazmus bez ejakulácie a v takej intenzite som nezažil nikdy v živote, až som bol sám šokovaný. Prídem aj nabudúce.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jozef (Tantra masáž)

Cítim sa výborne. Pociťujem relaxačné účinky masáže ešte aj s odstupom niekoľko dní a čistú hlavu.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zuzka (Relaxačná masáž)

Ach, cítim sa super. A už viem, že nabudúce si musím dať dlhšiu masáž. :)


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Majka (Tantra masáž pre ženy)

Po masáži sa cítim úplne skvele. Ďakujem za úžasnú energiu, ktorá ma posilňuje v bežnom živote.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Patrik (Tantra masáž)

Masáž u Vás bola výborná. Marianna, ste šikovná a veľmi sympatická. Cítil som sa s Vami veľmi dobre, aj keď na začiatku som mal trému.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Darinka a Dušan (Párová tantra masáž)

Masáže celkovo máme veľmi radi a keďže teba poznáme, máme o starosť menej. Nemusíme googliť a hľadať spoľahlivý salón, aby sme vedeli, že ideme fakt na tantrickú masáž.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Milan (Tantra masáž)

Oceňujem, že v Bratislave funguje tantrický chrám na patričnej úrovni. Samotný výber lokality i atmosféra v chráme je príjemná. Absolvoval som masáž a bol to úžasný zážitok. Rád sa so svojou skúsenosťou podelím i s ostatnými.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Zdeněk (Tantra masáž)

Díky opět za skvělé dobrodružství na Dobříši. Mnohokrát děkuji za vaše hluboké procítění, něhu a mistrovskou masáž včera. S vaší pomocí jsem objevil nové a nádherné věci o sobě a to je opravdu neocenitelné. Musím uznat, že jsem velmi překvapen některými věcmi, které jsem zažil včera. Například se mi podařilo dosáhnout velmi hluboké úrovně vzrušení (nebo extáze, pokud mohu říct) s velmi nízkou (téměř nulovou) úrovní pohlavních nebo prostatických kontaktů / masáží. Prostě tím, že jste držela mé srdce a mou hlavu ve svých dlaních ...

Bylo to úplně neznámé až do včerejška a je to opět další potvrzení toho, jak moc se ještě mohu naučit o mé energii a způsobu interakce s energií ostatních lidí.

Vaše duše, vaše dotyky a vaše energie mi pomáhají pokročit ve cestě objevů, která věřím, nikdy nekončí. Přemýšlím již o našem dalším setkání ...


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kateřina (Tantra masáž pre ženy)

Profesionální přístup a klidné prostředí s úžasnou atmosférou. Vždy se do chrámu Savitryi ráda vracím. :-)


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ivana (Párová tantra masáž)

Novú skúsenosť s tantra masážou vnímam pozitívne. Inšpirovala som sa z nej a rada ju uplatňujem aj v súkromí. Som rada, že sme natrafili na prvýkrát na tak seriózny salón. Pekne ste nám vysvetlili, čo je tantra a hlavne rozdiel v praxi v porovnaní s ostatnými salónmi. Preto rada informujem známych o Vašich masážach a vrelo odporúčam ako nový zážitok.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Juraj (Tantra masáž)

Po masáži sa mám výborne, veľmi príjemný zážitok som si odniesol. Bol som oddýchnutý, nabitý energiou a silou. Masáž splnila ešte viac, než som očakával. Určite v blízkej budúcnosti plánujem prísť.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ľubka (Relaxačná masáž)

Som rozbehaný človek, neustále lietam hore-dole, niečo vybavujem. Musím povedať, že som si počas Vašej masáže fakt oddýchla! :)


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mário (Tantra masáž)

Sú to už 3 týždne od masáže a príjemné pocity z nej stále pretrvávajú :) Až ma to príjemne prekvapilo :)


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Barbora (Relaxačná masáž)

Masáž bola úžasná. Tie prvé dni po nej boli také najintenzívnejšie, ešte stále cítim takú ľahkosť :) Máte čarovné ruky, niekekdy som mala pocit, že ma masírujú dvaja ľudia. Odchádzala som rozžiarená, oddýchnutá a plná energie. Tie oleje, čo používate, nádherne voňali, ani som sa nechcela sprchovať :) Dúfam, že sa mi podarí prísť čím skôr znova!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Roman (Tantra masáž)

Páči sa mi Váš prístup. Ste úplne uvoľnená a prirodzená žena. Bolo to také otvorené, uvoľnené a zároveň, že sú tam jasne definované hranice. Vidieť, že ste profesionálka.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ján (Tantra masáž)

Na tantrickej masáži sa mi veľmi páčila tá obojstranná nahota a profesionalita. Mohol som sa konečne cítiť uvoľnene, bolo to oslobodzujúce zahodiť hanblivosť a byť sám sebou.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lukáš (Tantra masáž)

Cítim sa na 100%. Bolo to krásne. Ešte som na ničom takomto nebol, ale toto bolo krásne. Odporúčam Vás ďalej a teším sa zase nabudúce.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Andrej (Tantra masáž)

Dobrý deň, Marianna. Páči sa mi Vaša práca a fandím Vám v tom, čo robíte. Videl som aj rozhovor na TV Nitrička. Len tak ďalej.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Daniel (Tantra masáž)

Už po prvej masáži ste ma dostali a som Váš verný zákazník. A po tom, čo som Vás videl v relácii Inkognito, ešte viac som si Vás obľúbil. Čítam všetko na Vašom blogu, pomáha mi to v napredovaní. Som ukľudnení, viac sa viem v práci sústrediť a aj s manželkou sa nám zlepšil vzťah! To ma teší najviac.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Leo (Relaxačná masáž)

Taký som nabitý energiou! To som nečakal.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ondrej (Relaxačná masáž)

Vaša masáž je pre mňa poriadna psychohygiena.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Henrieta (Tantra masáž)

Čo ma presvedčilo prísť? Keď som Vás videla v relácii Inkognito. išlo z Vás svetlo, taká energia, veľká pozitivita. Tak ma to nakoplo, aby som Vás konečne navštívila.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Romana (Tantra masáž)

Ďakujem Vám za masáž, bolo to neskutočne krásne. Ďakujem Vám i za Váš prístup. Mám pred sebou ešte dlhú cestu k prijatiu seba a svojho tela. Viem to, nikam sa ale neponáhľam. Teším sa na ďalšie stretnutie.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Marcel (Relaxačná masáž)

Marianna, máš zlaté ručičky. Priam sa vznášam, ani neviem, ako som prišiel domov. Určite rob masáže ďalej. Už teraz sa teším nabudúce.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Barbara (Tantra masáž)

Nad masážou som uvažovala dlho, možno aj vyše roka, ale až teraz prišiel ten správny moment a okolnosti. Všetko je tak, ako má byť :). Marianka je úžasný človek, ide z nej neskutočne dobrá a pozitívna energia. Asi sme viacerí, ktorí celkom nevedeli, do čoho idú, ale úvodný rozhovor rozptýlil všetky moje obavy a na pohodlný vyhrievaný matrac (toto som pri masáži zažila prvýkrát a bolo to skvelé) som si už líhala pripravená na relax s pocitom, nech sa deje čo sa má. Tie dve hodinky som si neskutočne užila. Hoci masáž nebolela, ako niektoré klasiky, absolútne mi uvoľnila moje večne stuhnuté plecia a o mysli ani nehovorím. Marianka je veľmi citlivá, vycíti, čo práve v danej chvíli potrebujete a striedala silnejší tlak s jemnejším, čo bolo úplne fajn. Atmosféra, pokoj, vône a hudba to už len celé doťukli. Na chvíľu som aj zadriemala, preniesla sa niekam do iného sveta a išla som zo štúdia ľahká ako pierko. Je to už takmer týždeň od nášho stretnutia a ten pokoj v duši, dnes taký vzácny, si viem stále privolať. Bola to úžasná skúsenosť a určite prídem znova. Vrelo odporúčam.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Boženka (Tantra masáž)

Cítim sa ako znovuzrodená, bol to liek pre telo i dušu. Som plná energie a sily. Šťastná a veselá. Vôbec mi nerobilo problém otvoriť sa v celej svojej osobe, psychicky, fyzicky, i keď sa vnímam ako príliš hanblivá. Všetko bolo tak nejak prirodzene, citlivé, krásne. Cítila som sa výnimočne. Okolie si na mne všimlo moju zmenu. Máte moje najlepšie odporúčania.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Eva (Relaxačná masáž)

Bola som už na toľkých masážach, ale ešte nikto sa ma nedotýkal s takouto láskou, úplnou pozornosťou a že celá masáž bola iba pre mňa. Fantasticky som si ju užila. Xenyie, ďakujem ti.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Renáta (Relaxačná masáž)

Marianka, ďakujem ti za masáž. Ide z teba pokoj, vyrovnanosť, super energia. Cítila som sa pri tebe bezpečne.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Laco (Tantra masáž)

Bol som už na 2 tantra masážach a nepreháňam, keď poviem, že táto u vás bola najlepšia.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Richard (Tantra masáž)

Ste veľmi profesionálna, masirujete veľmi precítene, má to hĺbku. To je dôvod, prečo som prišiel a rád prídem znova.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Július (Tantra masáž)

Toto bol fantastický zážitok. Bola by škoda umrieť bez neho.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Milan (Tantra masáž)

Počas masáže som vnímal Vaše dotyky - ste veľmi vyrovnaný človek. Bolo to ozaj pekné.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vierka (Relaxačná masáž)

Marianka, dievčatko moje, Vás mi zoslalo samo nebo. Máte zlaté ručičky a tá energia, čo z Vás ide. Taká ľahká sa cítim. Ďakujem Vám mnohokrát.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Claudie Paldusová (Relaxačná masáž)

Chtěla bych velice poděkovat za Relaxační masáž na harmonizaci čaker. Pocit po masáži se nedá popsat. Jde to jen zažít/procítit. Velké doporučení.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Michal Szenozicska (Relaxačná masáž)

Krásny, energický a hlboký zážitok. Pohladenie nie len tela, ale i vašej duše.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Miroslava (Tantra masáž)

Na masáži som bola pre 3 týždňami, ale dobré pocity stále trvajú. Na masáže bežne nechodím, nikdy som k tomu neinklinovala a neprinášalo mi to to, čo mi napríklad opisovali kamarátky. Odjakživa mi cudzí dotyk vadil, takže som pri masáži skôr trpela. Na masáž som prišla ako raketa, ktorá ešte nevie, kedy vystrelí a kde a ako dlho poletí. Už po príchode som sa začala pomaly uvoľňovať a ukludňovať. Postupným prechádzaním rúk Xenyie po mojom tele som cítila, že všetok stres a napätie odchádza, jemne a zároveň nekompromisne. Pri celotelovej masáži v Sávitryí som zažila úžasnú zmes pocitov, pocit lásky, vzrušenia, pozornosti, uvoľnenia... ako v podstate ešte nikdy :-) Cítim sa stále úžasne, dokonca kludnejšia, krajšia, a to ocení každá žena. Ďakujem ti Xenyie, že si sa o mňa postarala. :-)


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jaruška Beránková (Relaxačná masáž)

S Mariankou jsme dlouholeté kamarádky a měla jsem tu čest být u jejího rozvoje týkající se její kariéry masérky. Vidím, jak jí tato práce naplňuje a velmi baví a proto jsou její výsledky tak úžasné a lidmi velmi pozitivně přijímané. Zároveň je vidět její vlastní osobní rozvoj, kdy sama na sobě neustále pracuje a rozvíjí nejen svojí osobnost, ale i ducha. Tím pádem je schopná předávat to nejlepší ze sebe i ostatním. Relaxační masáž, kterou mi Marianka několikrát poskytla, byla naprosto dokonalá, uvolňující a plná harmonie. Během masáže mi věnuje veškerou péči a energii. Její ruce vypadají sice podobně jako ty mé, ale s tím rozdílem, že ty její jsou zázračné.. :o). Ať už si od Marianky vyberete jakýkoliv druh masáže věřte, že je to zážitek!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Stano (Tantra masáž)

Ako sa cítim po masáži? Ako keby som nemal žiadne problémy. Cítim sa úplne ľahko, uvoľnený.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lucia (Tantra masáž)

Masáž bola pecka! Cítim sa fantasticky. Neverila som, čo všetko sa dá zažiť. Taký orgazmus som ešte nezažila.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Danka (Tantra masáž)

Chcem sa veľmi poďakovať za masáž. Bolo pre mna niečo nové, iné. Neskutočne som pri tom vypla hlavu. Už mi ráno kolegyňa povedala, že som nejaká rozžiarená.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Majuška Lovászová (Relaxačná masáž)

Zveriť sa do rúk tomuto láskavému slniečku je to najlepšie, čo môžete darovať svojmu telu i duši. Vrelo odporúčam každému, kto váha alebo sa pri vyslovení slova tantra cíti neisto.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lenka (Tantra masáž)

Jedno veľké ďakujem, Marianke. Priestor, rozhovor, prístup, masáž, skrátka všetko. Jedno z mojich najlepších rozhodnutí, v oblasti môjho JA. Posunulo ma to vpred. Odporúčam všetkým ženám, ktoré chcú mať zážitok na celý život a urobiť niečo pre seba. Marianka ĎAKUJEM.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Franco (Tantra masáž)

Precestoval som veľa po svete a je ťažké nájsť kvalitnú tantru, ktorá spája pravé fyzické uvoľnenie a spiritualitu, duchovný rozmer. Som rád, že som našiel Vás.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Boris (Tantra masáž)

Veľmi profesionálny a láskavý prístup, odporúčam všetkým.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Olinka (Tantra masáž)

Odporúčam najlepšie a najčistšie tantra masáže v Nitre. Tiež senzuálne masáže majú 100% kvalitu.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Róbert (Tantra masáž)

Po minulej masáži som spozoroval rozdiel počas milovania sa s mojou ženou. Bolo to také iné, akési hlbšie intenzívnejšie spojenie medzi nami. Ďakujem za to.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Patrik (Tantra masáž)

Už som raz u Vás bol na masáži. Potom som neskôr skúsil masáž v inom tantra salóne. S tou Vašou sa to ani nedalo porovnať! Ste veľmi seriózny a kvalitný salón. Preto som rád prišiel opäť ku Vám.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ľubo (Tantra masáž)

Na začiatku som nevedel, čo mám očakávať. Masáž však predčila moje očakávania. Ďakujem za pekný zážitok. Prídem rád opäť.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Slávo (Tantra masáž)

Bolo to super! Vnímal som ako jednotlivé časti masáže do seba zapadajú. Ako sa moje vzrušenie postupne stupňuje. Dávalo mi zmysel, prečo sa masíruje raz tak a raz onak. Ďakujem za zážitok.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Braňo (Tantra masáž)

Bolo to excelentné a famózne. Nikdy som nič podobné nezažil. A to som bol na viacerých masážach. Teším sa už na ďalšiu návštevu. Ďakujem.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Evka (Tantra masáž)

Milá Xenyie, rada by som sa Vám zo srdca poďakovala za masáž. Rozhodla som sa, že Vám napíšem svoje pocity pred a po masáži, aby ste ich zverejnili. Cítila som sa neistá a v obavách, keď som k vám išla na moju prvú tantra masáž. Som šťastná, že som svojim strachom nepodľahla, pretože moje potláčanie sexuálnej energie ma ničí. Rozhodla som sa, že ju chcem vedome preskúmať, naučiť sa s ňou žiť, vyjadrovať ju. Cítim u vás slobodu, v ktorej môžem byť sama sebou. Cítim, že u vás môžem uvoľniť všetky špunty, ktorými som sa uzatvárala, aby som bola taká, akú ma chce mať moje okolie. Už nechcem sama seba potláčať. Chcem spoznať tú ohromnú silu, ktorá je vo mne ukrytá.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tono (Tantra masáž)

Masáž bola úžasná, krásna, príjemná. Bol to neuveriteľný zážitok. Predtým som bol iba raz na tantra masáži, asi 3 roky dozadu v Prahe. Ale musím povedať, že masáž tu u Vás bola o 100% lepšia. Aj tam v Prahe bola dobrá, ale tie masérky to brali len ako prácu. U vás som vnímal, že vás to baví, beriete to ako poslanie, ako hobby. Super, úžasné. Ďakujem Marianna za tak fantastickú masáž. Rád sa opäť vrátim.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Peťo (Párová tantra masáž)

Dobrý deň, včera sme absolvovali u Vás Tantra masáž pre páry. Chcel by som napísať, že sme sa cítili výborne a veľmi pekne ďakujeme. Zažiť niečo také bolo pekné, milé a oddychové. Môžme len každému odporučiť.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Oliver (Tantra masáž)

Milá Freya, chcel by som ti poďakovať za jedinečnú tantra masáž. Pomohla si mojej duši aj telu. Si veľmi šikovná a čo je podstatné si aj milá krásna žena. Ďakujem za chvíle s tebou.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mirko (Tantra masáž)

Ďakujem Vám veľmi pekne za precítenú a jemnú masáž. Zaobchádzanie bolo plné dôvery a cítil som sa veľmi príjemne. Ešte aj dnes vyzerám inak a je to pre mňa fascinujúce.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tom (Tantra masáž)

Odporúčam naozaj každému kto chce zažiť pravú Tantra masáž, Suhayila detajlne do hĺbky pracuje s energiou a pozná na tele body ktoré ani neviete že máte, masáž vie s vami dobre precítiť, dosiahol som jednak stav úplného uvoľnenia mysle a aj dosť silný orgazmus, takže nedajte sa zlákať len na sexi fotky 20 ročných čajočiek, hoci ste aj mladí chalani na Tantru je niekedy lepšie ísť staršej a skúsenejšiejl ;-)


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Miro (Tantra masáž)

Milá Xényie, chcel by som sa vám ešte raz poďakovať za úžasnú masáž. Naplnila ma pokojom, ktorý zo mňa odvial slová a nesiem sa vďaka nej na príjemnej vlnke uvoľnenia :) Moje pocity tesne po masáží boli v dobrom transformačné, dlhšie som sa necítil takto príjemne vnútorne 'uprataný'. Z toho sa veľmi teším, lebo to považujem za veľmi dobrý druh vnútorného nastavenia pre fungovanie vo veľkom svete. Nedá mi to ešte porovnať skúsenosť s vašou masážou a prvou brnenskou. Tá bola viac zameraná na fyzický rozmer masáže, pávie pierka, veľa olejčekov, atď... zároveň masérka chápe pasivitu a odovzdanie zákazníka ako jeho kompletné mlčanie :D Takže som s masérkou komunikoval počas masáže asi iba telepaticky :D Všetko má svoje pre aj proti, ale u vás som veľmi ocenil pri budovaní pocitu dôvery v odovzdanie komunikáciu počas masáže a dôraz na všetky možné aj nemožné duchovné rozmery masáže :) To bolo totiž to, čo som od masáže v kombinácii s hrejivými dotykmi hľadal a u vás si užil mieru vrchovatou :) Tak ešte raz ďakujem a prajem krásny deň plný krásy. :)


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anna (Tantra masáž)

Nakolko sa sama venujem studiu tantry takmer tri roky, chcela som sa spiritualne dalej rozvinut, a vyskusat tantricku masaz s osobou rovnakeho pohlavia. Jin-Jin spojenie je jemnejsie ako Jin-Jang, ale viac senzualne. Bohuzial, vacsina ponuk na tantricku masaz na internete ma eroticky, az vyulgarny kontext a ja som hladala viac menej spiritualne spojenie na vysokej urovni. Nevedela som presne, co od uvedenej masaze ocakavat, ale Suhayiline mile privitanie, uvodny ritual a samotna mazas pozostavajuca z roznych tantrickych postupov, a specifickych dychov vyustila do uzasneho celoteloveho vyvrcholenia. Zo spiritualneho hladiska je sexualna energia najvyssia forma energie v tele cloveka a pokial je rozvedena do celeho tela specialnymi dychovymi cviceniami, ma liecebne i omladzujuce ucinky. Z celeho srdca Knazke Suhayila dakujem za uzasny intimny zazitok (neviem sa dockat dalsieho stretnutia!) a vrelo jej sluzby odporucam!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ David (Tantra masáž)

Milá Suhayila, děkuji Vám za Vaše včerejší hluboké pochopení, něhu a mistrovský přístup k tantra masáži. S Vaší pomocí jsem v sobě objevil nové a báječné věci. A to je opravdu k nezaplacení. Musím uznat, že z některých svých zážitků jsem velmi překvapený. Otevřely se mi dveře do nového vnímání sexuality a možností mého těla. Děkuji Vám ze srdce a jsem s úctou, David.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sylvia (Tantra masáž)

Suhayila, po dnesnej masazi sa citim vynimocne kludne s tym co bude a nepotrebujem riesit neriesitelne, dokonca ma nebavi ani citat dalsie navody na zivot, na internete. Dufam, ze mi to chvilu vydrzi :) Najvacsie uvedomenie dnes pre mna je, ze si zivot riadim sama, teoreticky som to vedela, citala 100x, teraz to citim. Stretnutia s tebou su pre mna inspiraciou, ďakujem.



388 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page