top of page

Tantra masáž, intímne potešenie pre páry

Tantra masáž, intímne potešenie pre páry a výnimočný bezpečný priestor, ktorý vám umožní vystúpiť z vašich obvyklých hraníc


Tantra masáž je typ masáže, ktorá využíva sexuálnu energiu na dosiahnutie vyššieho stavu vedomia. Skúsení tantrickí terapeuti, ktorí roky študujú umenie tantry, používajú špecifické zmyselné dotyky. Napríklad ľahké pohyby prstov pozdĺž celého tela, aby prebudili vaše spiace energetické pole v tele.


Tantrická masáž vás vedie k spoznaniu a k precíteniu nových a neobvyklých objavov vo vašom tele. Tomu napomáhajú špecifické formy dychu, o ktorých si prečítate nižšie.



Výhody


Rovnako ako iné formy masáže, tantra masáž vie byť veľmi relaxačná. Môže vám zmierniť fyzickú bolesť, emocionálny strach a vinu.


“Môže vám tiež pomôcť stať sa naplnenými a osobne posilnenými,” hovorí Nik Douglas, producent, spisovateľ a režisér filmu z roku 1969 “Tantra: indické obrady extázy”. Douglas vysvetluje, že stimulovaním vlastnej zmyselnej spirituality prostredníctvom tantrickej masáže si môžeme prebudiť časti seba, ktoré zostali potlačené alebo “spia”.


Pomáha vám, mužom, ktorí máte problémy s erekciou, i vám, ženám, ktoré trpíte bolesťami pri sexe. Pomocou tantrickej masáže si uvoľníte vaše telo a myseľ, vďaka čomu začne organizmom prúdiť sexuálna (životná) energia.


Teória


Tantra, zo sánskritského slova tan, sa prekladá ako, – aby sa rozširovala, prejavovala, ukazovala alebo vysielala. Tantrická masáž sa zameriava na to, aby sa po celom vašomtele rozprúdila blokovaná životná energia. Tým sa prebudí vaša Kundalini, mytologická energia, ktorá leží v pokoji na spodku chrbtice. Keď Kundalini stúpa z pokojného stavu, šíri sa pozdĺž chrbtice. Telesné a emočné bloky sa postupne uzdravujú v celom tele.


Metodológia


Žiadne dve tantrické masáže nie sú podobné. Cieľom tantrického terapeuta/ky je prebudiť vašich sedem čakier, energetických centier, pozdĺž vašej chrbtice. Tantrický terapeut/ka začína masáž rôznymi relaxačnými metódami a postupne navyšuje prúdenie vašej životnej energie v čakrách. Potom sa koncentruje na špecifické techniky vzrušovania celého tela, nielen intímnych oblastí.


Tantrická masáž v žiadnom prípade neobnáša vzájomný sex. U nás tantrická masáž začína úvodným rozhovorom, rituálom v stoji, pokračuje masážou nasucho a zvýšením citlivosti pokožky pomocou rôznych druhov dotyku. Následuje olejová masáž a stimulácia intímnych partií, pri ktorej môže dôjsť až k orgazmu.


Tantra masáž bez dotykov na pohlaví je určená špeciálne pre páry, ktoré chcú masáž skúsiť a cítia, že zatiaľ nie sú pripravení prijímať masáž v oblasti intimít. Táto masáž upokojuje a povzbudzuje telo, srdce a dušu, veľmi intenzívne vyžaruje energiu v tele a otvára zmysly. Masáž je plná hýčkania, starostlivosti a pozornosti.



Princíp tantrickej masáže pre páry


Pri tantra masáži pre páry dochádza k hlbokému fyzickému uvoľneniu, vďaka ktorému sa váš partner približuje svojim energetickým telom k vášmu energetickému telu. Aj keď pri masáži nedochádza k vášmu vzájomnému fyzickému kontaktu, vnímate seba, aj energiu partnera.


Odborníci vedia, že pre páry je zážitok intímnej tantrickej masáže ozdravný a harmonizujúci. Spája totiž milencov v extatickom zážitku. To vám umožní jemným zpôsobom vypustiť z tela zachytenú fyzickú a duševnú bolesť.

Nie nadarmo sa hovorí, že vzťahy sa prehlbujú spoločnými skúsenosťami v rôznych oblastiach života. Tantra masáže pre páry sú výnimočné nielen svojou silou a nábojom, ale aj vašim spoločným prežitkom. Partnerská masáž môže byť oslavou vášho dlhoročného zrelého vzťahu, rovnako ako vzrušujúcou inšpiráciou vo vzťahoch nabitých vzájomnou príťažlivosťou. Prináša nové momenty, nezaťažené očakávaním a obmedzeniami.


Dýchanie


Tantra masáž je výrazne obohatená použitím tantrických dychových techník počas celého procesu. Tieto dýchacie techniky, nazývané pranayama, vám umožňujú aktívne presúvať energiu z jednej časti tela do iných. To vám zlepší zážitok a pomáha vám k sebadisciplíne a sebaovládaniu počas neočakávaného vzrušenia. Sú to pokročilé techniky, ktoré sa môžete naučiť od odborného tantrického terapeuta/ky.


Dôležité informácie


Sexuálne vzrušenie je hlavným emocionálnym dôsledkom tantrickej masáže. Poskytovanie a prijímanie tantrických masáží je dôverné. Je zároveň dôležité, aby ste sa počas masáže cítili príjemne a pohodlne. Profesionálni tantrickí terapeuti to vedia a preto vás požiadajú, aby ste im povedali, ak sa počas masáže necítite pohodlne. Zmenia masérske metódy, aby ste sa opäť cítili príjemne.


Vyberte si profesionálneho tantrického terapeuta či terapeutku, ktorý má solídnu a profesionálnu povesť, aby vás a vášho partnera previedol tantra masážou láskavo a s rešpektom. Takýto človek vás tiež vie naučiť správne spôsoby, ako vykonávať tantra masáž doma pre seba navzájom. Tak, aby ste v páre plne zažili výhody tohto dávneho povznášajúceho a liečivého umenia.



Priebeh tantrickej masáže Sávitryí pre páry

  • sekt a občerstvenie

  • zoznámenie sa, sprcha - táto časť nie je súčasťou doby trvania masáže

  • tantrický pozdravný rituál, naladenie sa na životnú energiu

  • masáž rukami, v nahote vašej a masérok

  • prijímate masáž, odpočívate a k masérkam ste pasívny/a

  • relaxačná časť masáže

  • masáž celého tela

  • aromaterapia vysoko kvalitnými esenciami podľa vašej individuálnej potreby

  • masáž intímnych častí

  • záverečná relaxácia s rituálom

  • PO SKONČENÍ MASÁŽE NAVYŠE 15 min. vášho milostného pobytu o samote

Máte možnosť si vybrať, či vás budú masírovať dve masérky, alebo masér a masérka.


Počas masáže ležíte vedľa seba na dvoch matracoch a naraz vás masírujeme.


Záver


Páry, ktoré zažijú našu tantra masáž vedia, že je to zmyselný rituál, naplnený zdieľaním spoločnej skúsenosti. Darujte si možnosť využiť nielen slobodu v prítomnosti partnera, ale aj možnú inšpiráciu pre váš partnerský život. 

Nemala by vám v ňom chýbať tolerancia, hravosť a radosť z nekonečných možností objavovania života, či pochopenie pre rôzne druhy záľub.


Spoločné prežívanie tantra masáže je jedinečným a hlbokým zážitkom pre vás a vašu polovičku.


Prajem vám príjemné zážitky s tantra masážou, Xenyie Suhayila Komers, 24. 3. 2019 pre www.tantrasavitryi.sk



Odporúčame vám:

tantra masážne terapie


135 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page