top of page

Kurz Tantra masáže s manželom II.

Čo sme zažili a čo nám kurz dal. Pokračovanie tohto článku.


Na prvom úvodnom víkende som bola bez manžela. Bolo to pre nás oboch náročné, pretože sme dopredu vedeli, že budem masírovať aj iných mužov a oni budú masírovať mňa, aj keď nešlo o intímne partie. Napriek tomu som sa na to odhodlala a posunula svoje hranice. Zistila som, že mám v tejto oblasti veľké bloky a že vo mne stále ostávajú stopy úzkoprsej morálky zo strednej školy.


Netvrdím, že každý sa musí nechať masírovať úplne všade cudzím človekom. Ale ja som na prvom kurze pochopila, že tým, ako okresávame svoju toleranciu v oblasti sexuality, zmenšujeme aj svoju slobodu.

Vďaka vedeniu Xényie a Marianny sme boli všetci naladení na spoločnú vlnu rešpektu a porozumenia. Aj vďaka tomu som pri masáži človeka, ktorého som videla druhý krát v živote (bol to druhý deň kurzu), zažila pocit, že všetci sme jedno.



Tomu mužovi som mala masírovať hruď. Pred tým sme praktizovali spoločné dýchanie tak, že on ležal na podložke a ja som mu držala ruky na hrudi. Vďaka spoločnému rytmu dychu a jemnému naladeniu každého z nás sa medzi nami vytvorilo akési zvláštne pole. K tomuto človeku som cítila hlboké porozumenie. Niečo podobné asi cítili kňažky v chrámoch posvätnej sexuality ku každému, kto za nimi prišiel.


Rozhodla som sa v kurze pokračovať aj na ďalšom stupni, ale s mojim mužom. Ten sa s Xényou individuálne naučil úplné základy a spoločne sme absolvovali dva víkendy tantra masáží v skupine so štyrmi ďalšími ľuďmi. Niekedy sme sa masírovali s mužom navzájom, inokedy sme sa zmiešali s inými v skupinke. Vďaka intenzívnej práci v skupine počas masáží aj spoločných meditácií sme sa zase naučili niečo viac o sebe samých.


Príjemné výsledky


Po absolvovaní víkendov sa prehĺbilo naše milovanie. Zažila som veľmi intenzívne orgazmy aj bez dlhšej predohry (čo sa u mňa nestáva), a to práve vďaka uvoľneniu počas víkendového kurzu. Začali sme s mužom praktizovať aj spoločné dýchanie a základnú tantrickú sexuálnu pozíciu, ktorá nám priniesla ďalšie prehĺbenie zážitkov pri milovaní.


Vďaka kurzu si zároveň vieme jeden druhému spraviť celkom zaujímavú masáž ako súčasť predohry, čo je tiež prospešné pre lepšie milovanie. Kurz masáže v nás zároveň spustil hlboké vnútorné procesy a aj vďaka nemu sme sa začali viac zamýšľať nad svojimi rolami muža a ženy.

Kurzy masáže sú skvelým nástrojom pre každého, kto hľadá hlbšie porozumenie samého seba a prepojenie so svojim partnerom. Tantra masáž je rýchly spôsob, ako sa dostať k hlboko zakopaným emocionálnym blokom, ktoré nás zväzujú po celý život. Zreteľne sa prejavujú v posteli, hoci si to nie vždy uvedomujeme.


Napríklad pre mňa je kvôli prísnej výchove náročné sa uvoľniť a potrebujem veľa pozornosti a nehy. Preto som si na kurze veľmi užívala čas, kedy ma niekto masíroval.


Môj muž sa zase zvykol cítiť nedocenený. Na kurze som ho v jeden moment masírovala ja aj s ďalšou ženou, pretože sme sa potrebovali prestriedať. On si to zase veľmi užil, pretože pocítil, že aj on je dôležitý. Po kurze ho už dokážem aj ja celkom dobre pomasírovať.


Aj keď je popri dieťati niekedy náročné si nájsť na spoločnú masáž čas, stojí to za to. Pred kurzom som sa už pokúšala naučiť sa masáž lingamu (mužského prirodzenia) podľa videí na youtoube, s podrobným a osobným kurzom sa to nedá ani porovnať.


Nakoniec by som napísala, že každý jeden okamih nášho života sa nám otláča nie len do podvedomia, ale aj do energetiky nášho tela. Zvlášť ženy držia všetko napätie v tele, v ramenách, šiji a vo vagíne. Aj preto je skvelé sa zaujímať o svoje telo a sexualitu a poznávať ho v rôznych situáciách. Pre mňa osobne je tantra masáž mocný nástroj osobnej premeny a spôsob, ako zvýšiť kvalitu milovania, ale aj kvalitu života vo všeobecnosti.


Aj keď išlo iba o niekoľko dní, kurz ma naučil mnohému a ukázal mi, ako hlboko sa dá vnímať život. Viem, že chcem absolvovať ešte niekoľko masáží a chcem s mužom praktizovať tantra masáž a postupne aj tantru toľko, koľko len budem môcť. Kiež by to mohli urobiť všetci. Žili by sme vtedy určite v lepšom svete.


Vyskúšajte v intimite len pre Vás dvoch Párové kurzy tantry


Ak chcete zažiť atmosféru väčšej skupiny, je tu Tantra Škola Sávitryi

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page